Lær dine børn at cykle ved hjælp af en løbecykel

Lær dine børn at cykle ved hjælp af en løbecykel

Har du små børn, der endnu er nogle år fra at lære at cykle, kan de få en tyvstart. Allerede kort efter de har lært at gå, kan små børn få meget sjov ud af en løbecykel. Der er mange slags. Prøv fx Puky løbecykler.

Løbecyklen kan være dine små børns genvej til det at cykle på en ”rigtig” cykel. Der er nemlig mange færdigheder, der bliver trænet på en løbecykel. De færdigheder er alle gavnlige, når dit barn skal op og sidde på en almindelig cykel med pedaler og det hele.

Hvad er en løbecykel?

Har du aldrig før hørt om en løbecykel, så lad dig ikke forvirre. En løbecykel er en lille cykel uden pedaler. Der er styr og sadel og stel, men pedalerne mangler. Barnet skal have fødderne ned på jorden og skubbe sig frem med dem.

Vil du give dine børn noget, som de kan få noget ud af, så køb en Puky løbecykel til dem hver. Dine børn vil få en masse bevægelse og samtidig blive godt forberedt på det at lære at cykle med pedaler.

En løbecykel vil være god læring for dine børn, men for dem føles det som et stykke legetøj. De kan bevæge sig omkring i stor fart og have det rigtig sjovt.

Hvad kan en løbecykel?

En løbecykel forbereder dine børn på at cykle med pedaler. Det er, fordi den træner alle de andre færdigheder, der skal til, når man cykler. Pedalerne er der ikke. Dem skal dine børn først lære at bruge senere. Men alle de andre færdigheder kan de sagtens træne på en løbecykel.

Giver du dine børn nogle Puky løbecykler, kommer de til at træne deres balance. En løbecykel bliver også kaldt en balancecykel. Den træner nemlig balancen, fordi børnene hele tiden skal sørge for ikke at vælte. Det er nemt at undgå. Børnene skal bare sætte fødderne ned. Men det vænner dem til at mærke, når de er på vej ned.

På en løbecykel lærer børnene også at bruge et styr til at dreje, og de lærer, at det kan tage lidt tid at bremse. Øver I lidt på trafikreglerne derhjemme, vil det give mening at gøre det, mens børnene sidder på en løbecykel.

Puky løbecykler

Du kan få Puky løbecykler til børn fra 2 år og op til cirka 6 år. Det er vigtigt at vælge den rigtige størrelse. Du kan måle dig frem, men er du i tvivl, er det bedre at vælge en, der er for lille, end en, der er for stor. Barnet skal kunne nå jorden med begge fødder, så barnet har kontrollen.

Der er mange glade farver at vælge imellem, og man kan få en matchende cykelhjelm til. At have cykelhjelm på – og at huske den – er også noget af det, dine børn kan øve sig på med en løbecykel.

Puky løbecyklerne er gennemtænkt. De er nemme at stige på, og de har en speciel sadel. Der er tænkt på sikkerhed og kvalitet. Dækkene er højkvalitetsdæk, og håndtagene er sikkerhedshåndtag, så du kan roligt lade dine børn cykle.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *