Styrk sammenholdet mellem dig og dine klassekammerater med en temafest

Styrk sammenholdet mellem dig og dine klassekammerater med en temafest

At starte i en ny klasse er altid svært, og man bruger meget energi på at lære hinanden at kende, og samtidig finde ud af hvem man klikker bedst med. Dertil kommer alt den læring, som en skolegang kræver. Det kan sammen blive en intens affære, som kan være trættende for selv de skarpeste.

En god genvej til at lære sine nye klassekammerater at kende er gennem en fest. Så er det en anden arena I skal mødes i, og forhåbentlig kan man sænke skuldrene lidt og lade facaderne dale.

Vælger man samtidig at lave en god temafest, så er der en masse at snakke om, og ingen føler sig presset til at skulle se godt ud eller lignende. Her griner man sammen om de forskellige kostumer og hygger sig ubetinget.

Lav den perfekte 80’er fest

Et godt og gedigent tema, som alle kan være med på, er årgangs-temaer. Her er 1980’erne en af de mest populær, og det er ikke uberettiget.

Med en masse farverig påklædning og en række old school drinks kan man hurtigt få en skide god fest op at stå.

Som vært står du for nogle forskellige ting, og det er bl.a. pynt. Det behøves hverken at være besværligt eller dyrt. Sørg for at der er et godt dansegulv, og så fyr den af med farver. Både på duge, balloner, servietter og alt andet, som du kan komme i tanke om. Så er tankerne allerede ledt tilbage på de gode 80’ere.

Musikken, som passer til 80’ernes dansegulv

Den ægte 80’er fest har selvfølgelig en playliste fyldt med numre, som hittede i den tid. Har du ikke selv ideer kan man få hjælp på internettet. Ellers har mange musiktjenester en række playlister, som de har lavet. Her vil der med sikkerhed være en med 80’er hits på.

Fællesnævneren for sangene er fuld gas, disko og en masse energi. Der er ikke mange sørgelige ballader, og det passer godt sammen med et blussende dansegulv.

Skrål med på alle sangene, og lær dine nye klassekammerater at kende mens i hører alle de velkendte numre fra 80’erne.

Find unikt 80’er tøj til festen

Til den perfekte 80’er fest kræves der unikt 80’er tøj. Det kan heldigvis se ud på mange måder, men der er ofte mange af de samme elementer. En masse farver er uundgåeligt, og det skal gerne peppes med noget højt hår.

Mange finder unikt 80’er tøj, som er lidt sportspræget. Det kan være i form af et joggingsæt i alle regnbuens farver. Her er også en god mulighed for at være klædt ud i par, hvor man kan køre matchende joggingsæt.

Derudover er en klassiker for kvinder især, en neon-farvet stram buks med et par højtaljet shorts over. Dertil en anden farverig top, og til slut en masse smykker i et væld af farver.

Det hele kan toppes med det høje krøllede hår og en farverig tydelig make-up.

Alt dette vil med sikkerhed skabe rammerne for en fest, som I ikke glemmer.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *