Har du styr på de lækre cocktails til din fest?

Har du styr på de lækre cocktails til din fest?

Når der skal være fest, så lad der være fest! Sådan lyder det gode gale ordsprog. Vi danskere elsker at feste! Unge som gamle, så er en fest et hit. Der er dog det lille minus ved fester, at de skal planlægges – i hvert fald de store af slagsen. Der skal være styr på invitationer, borddækning, pynt, underholdning eller musik og sidst men ikke mindst vådt og tørt – især cocktails vil blive husket, både hvis de er gode og hvis de er rædselsfulde.

Arranger den perfekte fest

Hvad kendetegner den perfekte fest? Den perfekte fest, eller årets fest, om man vil kalde det, er kendetegnet ved, at alle snakker om den i lang tid efter. Der skal være gode omgivelser, en hyggelig stemning og nogle lækre drinks. Omgivelserne kan du leje dig til og stemningen skal opbygges under festen. Så kommer vi til det med drinks. Her kan der være lidt flere udfordringer.

Har du nogensinde prøvet at være til en fest, hvor der var fri bar og alle helflasker med videre blot stod fremme? Det bliver hurtigt et værre gedemarked med brugte og ubrugte glas over alt, spildt alkohol i takt med at gæsterne bliver mere berusede, og så laves der alverdens mærkelige sammensætninger af drinks, som folk alligevel ikke kan lide og ender med at sætte rundt omkring i lokalet.

Vælg leje af bartender med mobilbar

Vil du gerne have styr på din fest, så gælder det om, at der er styr på alkoholen. Det kan du også nemt få, ved at leje af bartender med mobilbar. Du bestiller simpelthen en bartender, der tropper op med sin mobile bar. Herfra styrer bartenderen drinksene. Der er flere gode aspekter i at vælge leje af bartender og mobilbar:

  • Dine gæster får serveret lækre drinks i de helt rigtige måleforhold
  • Gæsterne vælter ikke rundt med flaskerne
  • Du kan læne dig tilbage og nyde festen

Først og fremmest, så har bartenderen en masse erfaring og viden inden for cocktails. Det gør vedkommende i stand til at skænke de lækreste drinks – både de gamle, klassiske såsom isbjørn, Tequila Sunrise osv. Men også nyere og spændende drinks, som gæsterne ikke har smagt før. Du slipper derfor også for, at gæsterne forsøger sig med at blande drinks, som går i vasken og bliver efterladt rundt omkring, så andre vælter dem og det ender i en masse svineri.

Ved at vælge leje af bartender med mobilbar, så kan du læne dig tilbage og nyde festen. I stedet for at holde øje med hvad gæsterne laver, så kan du slå dig løs og bare sætte dig op og bede om en drink. Sidst men ikke mindst, så tager bartenderen sig af at få ryddet baren igen, når vedkommende drager afsted efter festen. Nemmere bliver det vist ikke. Leje af bartender med mobilbar er for dig, der gerne vil læne dig tilbage og deltage i din egen fest og samtidig være sikker på, at der bliver serveret nogle lækre drinks for dine gæster.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *