Vigtige ting at få styr på inden RUS-turen

Vigtige ting at få styr på inden RUS-turen

Der er både de praktiske og de lidt sjovere ting at få styr på inden rusturen. Det er en god ting at komme forberedt så turen bliver en succes og så de relationer der bliver skabt, kan være vedblivende. Læs mere nedenfor og bliv klogere på de vigtigste ting inden du drager afsted op rustur!

De praktiske ting

De praktiske ting er vigtige inden rusturen. Det er en tur med et væld af aktiviteter mixet med fest og sjov, så der er en lang og værdifuld pakkeliste tilknyttet. Det kan være at arrangørerne allerede har udarbejdet en pakkeliste, og hvis dette er tilfældet, bør du læse den grundigt og huske alt der er noteret på den. Du må huske på at arrangørerne ved hvad I skal foretage jer på turen og derfor har skrevet tingene på af en årsag. De væsentlige ting vil sikkert være sovepose, håndklæde, tøj til fest og til dagligt brug. Til dagligt brug skal du huske tøj der må blive beskidt og eventuelt gå i stykker.

Når man tager på rustur, bliver man nødt til at indstille sig på at det bliver nogle vilde og intense dage. Du må derfor skabe fundament for at have styr på dine ting. Husk pung til kontanter og find en måde at holde styr på nøgler og andre værdigenstande. Du kan fx købe en keyhanger fra Creatrix til dine nøgler med tryg, således at du fx kan skrive dit navn. Skulle keyhangeren blive tabt på turen finder den således lettere tilbage til dig igen.

De sjovere ting

Rusturen er en stor fest. Det er derfor væsentligt at forberede sig på fest og farver og alt det sjove. Det kan ske at de fester der er arrangeret, har et specifikt tema hvorfor du må forberede din udklædning bedst muligt. Udklædningsfester er sjovest hvis folk gør en masse ud af det og du kan være sikker på at der er mange der har gjort netop det.

Derudover kan det være en fordel at huske kontanter i mindre møntenheder til baren og endvidere kaktuspiller til forebyggelse af tømmermænd samt Panodiler til behandling af selv samme lidelse.

RUS-tur inden studiestart

Rusturen finder typisk sted inden studiet for alvor går i gang. Den ligger typisk ved slutningen af den første introuge på din universitetsuddannelse. For at kunne tage af sted på rustur med god samvittighed må du være klar mentalt og praktisk til din studiestart. Vær sikker på at du har indkøbt relevante bøger til første semester og hav styr på mødedage og skema for ugen efter rusturen.

På denne måde kan du tage af sted og slå dig løs og ikke tænke på så meget andet end at lære dine medstuderende at kende. Hvis der er noget studiepraktisk du skal forberede eller læse, kan det ligeledes være godt at have styr på det inden rusturen.

Dette skyldes at rusturen vil vare hele weekenden og studiet går i gang med det samme om mandagen plus at du helt sikkert ikke er meget værd, når du kommer hjem fra rusturen om søndagen. Her skal du blot afsætte tid til restituering.

På RUS-turen dannes relationer for resten af studietiden

Det er yderst vigtigt at deltage på rusturen. Deltager man ikke vil det næsten være socialt selvmord for resten af studietiden. Det er her relationerne dannes og her man finder sammen i de studiegrupper man typisk forbliver i. Efterfølgende bliver det svært at komme ind. Foruden dette vil rusturen være og forblive et samtaleemne resten af studietiden og man vil føle sig udenfor, hvis man ikke kan tale med om det fremover.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *