Bliv bemærket i skolen med nyt tøj

Bliv bemærket i skolen med nyt tøj

Når vi møder nye mennesker, vil vi som regel gerne gøre os positivt bemærket, tiltrække os opmærksomhed af den positive slags og i det hele taget have en positiv udstråling. Det kan man gøre med sin personlighed, man kan være imødekommende og åben, glad, lyttende og empatisk. Men man kan – om man vil det eller ej – også tiltrække sig meget positiv opmærksomhed i kraft af måden, man går klædt. Vores påklædning sender nemlig mange signaler til omverdenen om, hvem vi er. Derfor er det for mange ikke ligegyldigt, hvilken tøj de har på fx i skolen.

Tips til påklædning i skolen

Hvilken påklædning, der er passende til skolen, afhænger af flere ting – din alder, typen af skole, din personlighed, aktiviteterne på skolen, og hvilke signaler du gerne vil sende. Man kan således ikke sige noget generelt om, hvad der er god og dårlig påklædning i skolen, og hvilket tøj, der gør, at man bliver positivt bemærket.

I de fleste tilfælde, er det bedste, man kan gøre, heldigvis bare at klæde sig efter ens egen personlighed og smag. På den måde kommer din påklædning også til at udstråle personlighed og signalere til andre, hvem du er som person. Og det kan sagtens være bedre end et sæt af det nyeste modetøj.
Det betyder dog ikke, at det, at du klæder dig personligt, er ensbetydende med, at du absolut skal glemme alt, hvad der hedder mode. Hvis du godt kan lide at klæde dig moderigtigt og synes, at de seneste trends er flotte, kan du naturligvis sagtens klæde dig derefter.

Invester gerne i lidt, men godt

Noget, der er kommet stigende opmærksomhed på i løbet af de seneste år, er bæredygtighed i modebranchen. Mange af os, der er vilde med tøj og med at klæde os pænt på, har desværre ofte et lidt for stort forbrug af netop tøj. Mange køber meget, men billigt og prioriterer således kvantitet over kvalitet. Men det er ikke altid den rigtige vej at gå – hverken for klimaet eller for ens personlige garderobe. Derfor kan det ofte godt betale sig at investere lidt mere i de enkelte stykker tøj eller accessories og gradvist bygge en garderobe op af god kvalitet. Sats derfor hellere på Mulberry eller Hugo Boss end på de high-street butikker, du ofte finder i centre eller gågader.

Mulberry er et mærke, som er kendt netop for den gode kvalitet. Mærket producerer accessories, men er mest af alt kendt for sine elegante og tidløse tasker, der fås i mange farver, former og materialer. De elegante og stilfulde designs gør sig perfekt til eksempelvis skolen, og Mulberry producerer også tasker, hvor der kan være plads til fx en tablet eller en laptop.

Når du køber en taske fra Mulberry, er det en taske for livet, og du gør således både din garderobe en tjeneste ved at investere i kvalitet og miljøet en tjeneste ved ikke at være nødsaget til at skifte ud i garderoben så ofte – med andre ord en situation, hvor alle vinder.

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *