Husk at give gaver til medarbejdere og vis dem værdsættelse

Husk at give gaver til medarbejdere og vis dem værdsættelse

Lige som at man som privatpersoner giver gaver til sine venner og nærmeste i forbindelse med blandt andet jul og fødselsdage, så er der nogenlunde den samme tradition på stort set arbejdspladser. Det vil sige, hvis du er selvstændig, og der er én af dine ansatte, der har rund fødselsdag, så giver man som leder som oftest en gave til vedkommende på éns virksomheds regning. Lige som at man giver firmagaver til jul, så er der altså også andre situationer, hvor man giver firmagaver.

Giv dine medarbejdere gaver i anledning af mærkedage

Det sker også typisk i forbindelse med jubilæer. Hvad enten det er virksomheden, der har eksisteret i måske 50 år, eller hvis det er en medarbejder, der har været ansat i måske 25 år, så er dette en oplagt lejlighed for lederen at pleje forholdet til sine ansatte ved at vise dem, at man sætter pris på, at de er på arbejdspladsen, og at man påskønner dét arbejde, de bidrager med til fællesskabet. Også hvis én af dine ansatte eksempelvis har kobberbryllup, eller hvis der er én, der lige har fået et barn og derfor holder barnedåb, så er dette også næsten upassende, at du på vegne af din virksomhed ikke lige viser din interesse for den medarbejder, der nu måtte være tale om. Eller hvis der er én af dine ansatte, der har mistet et familiemedlem, der har været tæt på vedkommende. Dette kan eksempelvis være en mors begravelse, så ville dette også klæde firmaet lige at kondolere med en mindre gave.

Gaver til dine medarbejdere kan være mange ting

Om det er en gavekurv, årets julepynt fra Georg Jensen, en flaske god vin eller måske en smuk buket blomster, så er det sådan set kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan give i gave til sine ansatte. Det er tanken bag, der tæller. Og det er jo forskelligt fra virksomhed til virksomhed, hvad der også lige er råd til.

Se også her

Skriv en kommentar

Send en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *